Пореден случай на агресия от страна на съсед в София.Натали Тодорова

...
Пореден случай на агресия от страна на съсед в София.Натали Тодорова
Коментари Харесай

Пиян мъж скочи на бой след направена забележка

Пореден случай на агресия от страна на комшия в София.

Натали Тодорова споделя, че наедрял мъж, с къса черна брада и сини очи си изхвърлил боклука в двора на кооперация, намираща се на улица " Султан Тепе №19 ". Приятелят на Натали в този момент е разхождал кучето. След като забелязал, че мъжът си изхвърля боклука на нерегламентираното място, партньорът на дамата направил забележка, като помолил мъжа да не прави по този начин.

Мъжът обаче е реагирал остро след забележката, направена от колегата на Тодорова. Той е налетял на пердах, размахвал юмруци и оправял закани за разбиване на зъби, ликвидиране на кучето и смазване от пердах. Освен всичко е бил и пийнал, твърди Натали Тодорова.

" Понеже не е имало други хора на улицата, моят човек се прибра непосредствено треперещ ", прибавя дамата.

Тодорова прикани за стопиране на експанзията, която от време на време се оказва смъртоносна.

Припомнете си, че в края на 2022 година мъж беше прострелян и умря в региона на Женския пазар в София. Съседски спор е мотивът за закононарушението. Месеци наред двама мъже водели разногласия, в това число и правосъдни, кой каква част има от общия двор в кооперацията, в която живеят.

Припомнете си и случая с психолога Иван Владимиров-Нав, който беше убит с един патрон в лицето - още веднъж поради комшийска драма.

" Молбата ми е, който припознае индивида - да обърне внимание на случката. Стига към този момент експанзия в този квартал!

Почти сме сигурни, че това е индивидът, който има синьо волво xc90 и паркира постоянно там.

Нямам концепция какво ще реализира с този пост, само че е редно да се знае, че очевидно има още един човек, поради който би трябвало да се пресича на отсрещния тротоар.

Съжалявам, че посочвам с пръст, само че ми писна да пребивавам в боязън и да си мълча ", приключва обявата си Натали Тодорова.

Потребители на Facebook посъсветваха Натали Тодорова да подаде тъжба до органите на реда.

" Подайте тъжба до съответното Районно ръководство. Опишете случката и външния тип на нахалника. Те имат досиета и фотоси на всеки регистриран на адресите. Ще го разпознаете ", написа Мая Б. в мненията под поста.

Психолозите са безапелационни, че с нападателни хора не може да се поддържа връзка рационално, защото те са подвластни на прочувствени положения. Те съветват да не се влиза в пререкания и спорове - неутралното отношение е най-важното, което би трябвало да се съблюдава.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР